Om Gitarkonsertserien

De første konsertene i Gitarkonsertserien ble arrangert i 2012 av initiativtaker Gjermund Titlestad. Bakgrunnen var å forsøke å skape litt mer blest om instrumentet. Etter en periode fikk han med seg Ole Martin Huser-Olsen og Marius Noss Gundersen, og sammen stiftet de foreningen den 27.11.2014.

Hovedoppgaven til foreningen er å arrangere konserter med den klassiske gitaren, og vi har vanligvis 2-3 konserter hvert halvår. De fleste av konsertene arrangeres i Metodistkirken i Sarpsborg, men vi benytter også andre lokaler i byen. Vi har også planer om å arrangere flere konserter i de andre østfoldbyene.

Gitarkonsertserien er en medlemsbasert forening. Medlemsskap koster kr 200 pr år. Det å være medlem innebærer at du får rabatterte priser på våre arrangementer. Vanligvis betaler du kr 50 mindre enn en som ikke er medlem. Bruk skjemaet under kontaktfanen på nettsiden hvis du ønsker å bli medlem eller har noen spørsmål.

Medlemsavgiften og inngangspengene går i sin helhet til å dekke utgifter ved konsertene. I tillegg til dette mottar Gitarkonsertserien støtte fra Norsk Kulturråd og Sarpsborg kommune.